Vælg nyhedskanal

VÆLG INTERVAL
24 MAR

General Engineering er DTU's mest populære studieretning

Den engelsksprogede bachelorretning General Engineering er for andet år i træk den mest søgte studieretning på DTU.

Bioteknologi og biokemi Elektroteknologi Energi Fysik Kemi Materialer
20 MAR

Efteruddannelseskursus: Urban afstrømning - metoder og værktøj

Efteruddannelseskursus: Urban afstrømning - metoder og værktøj, herunder Skrift 31 Fra tirsdag den 6. juni til torsdag den 8. juni 2017

17 MAR

BIOCOVER - Reducing greenhouse gas emission from old landfills

Professor Peter Kjeldsen forklarer BIOCOVER teknologien, der bliver brugt for at reducere udledningen af drivhusgasser fra gamle lossepladser.

10 MAR

Land-air exchanges - an important aspect of climate change

Senior researcher Andreas Ibrom forklarer forholdet mellem landjorden og atmosphærens betydning for klimaforandringerne.

03 MAR

Drinking water - Biological treatment in rapid sandfilters

Professor Charlotte Scheutz explains how to measure greenhouse gas emissions from environmental facilities.

03 MAR

Measuring greenhouse gas emissions from environmental facilities

Professor Charlotte Scheutz forklarer her i videoen, hvordan man kan måle drivhusgas-emissioner fra lossepladser, spildevandsanlæg mv.

28 FEB

2017 JAPAN–DENMARK: WORKSHOP ON BIOMASS RESEARCH

Japan-Denmark Workshop on Biomass research March the 8th – 9th 2017 At Technical University of Denmark, 2800 Kgs. Lyngby, Denmark

27 FEB