Ole Mark udnævnt til adjungeret professor

fredag 23 feb 18

Kontakt

Thomas Højlund Christensen
Institutdirektør
DTU Miljø
45 25 16 03

Forskningschef Ole Mark fra DHI er udnævnt til adjungeret professor ved DTU Miljø, hvor han bl.a. skal deltage i instituttets undervisning og forskning i vand i byer.


”Ole Mark har stor ekspertise inden for et meget aktuelt fagområde og en af vor tids store udfordringer - nemlig håndtering af vand i byer. Med udnævnelsen glæder vi os til at kunne udbygge vores relationer til både Ole og DHI om faglige spørgsmål, undervisning og strategi”, siger Thomas Højlund Christensen, direktør for DTU Miljø.

Ole Mark er forskningschef på DHI, hvor han har været ansat siden 1989 med undtagelse af et tre års ophold ved Asian Institute of Technology i Bangkok fra 2000-2003. Ole Mark har tidligere samarbejdet med DTU og har deltaget i en række danske og udenlandske forskningsprojekter indenfor klimatilpasning af byer på vandområdet. Derudover har Ole Mark erfaring med formidling og undervisning på alle niveauer fra folkeskole til PhD-niveau.

Jeg håber at kunne inspirere forskere og studerende på DTU med den viden, jeg har om håndtering af vand fra konkrete projekter i Danmark og andre dele af verden. Forhåbentlig vil samarbejdet mellem DHI og DTU også blive styrket, både omkring nye forskningsprojekter og med studerende, der skriver masteropgave eller ph.d.-afhandling,” siger Ole Mark.

Torsdag den 1. marts vil der blive holdt en velkomstreception på instituttet for Ole Mark i Bygning 113 rum 011 kl. 15:00.Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.