Foto: Birgitte Røddik

DTU Miljø-ph.d. vinder pris for Årets ph.d.-afhandling på DTU

tirsdag 31 okt 17
|
af Camilla Bitsch

Fredag den 27. oktober var der den årlige ph.d.-reception på DTU, hvor Dekan Philip Binning hilste de nye ph.d.-kandidater fra 2016 og 2017 velkommen, før rektor Anders Bjarklev gik på talerstolen for at tale om de spændende karrierer, som de skal påbegynde.

Efter rektors tale var det tid til de årlige priser for årets ph.d.-afhandling, årets ph.d.-vejleder og DTU’s 'Young Researcher Award'.

Prisen for årets ph.d.-afhandling gik til Rune Hjorth fra DTU Miljø. Titlen på hans afhandling er: 'Environmental risk assessment and management of engineered nanomaterials – the role of ecotoxicity testing.'

Dekan Philip Binning lykønskede Rune Hjorth, mens han gav ham hans diplom:

"Med sin afhandling har Rune formået at levere en række koncepter og modeller til vurdering af nanomaterialers bæredygtighed og miljørisiko. Hans forskning har til formål at forbedre modeller til beslutningstøtte for miljømæssigt bæredygtige nanomaterialer. Han har været exceptionelt produktiv som ph.d.-studerende og er førsteforfatter af flere ISI artikler. Hans arbejde har allerede haft stor indflydelse indenfor det videnskabelige og regulatoriske område."

Rune er nu postdoc ved DTU Miljø.
Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
http://www.env.dtu.dk/om-os/nyheder/nyhed?id=D580907A-2720-4722-AC0D-138A648B5B43
24 SEPTEMBER 2018