Nyheder

VÆLG INTERVAL
RSS
2016
07 SEP

Antioxidanter i blæretang kan give fødevarer bedre smag

Blæretang fra danske farvande indeholder antioxidanter, som effektivt kan forhindre at fedtstoffer i en række produkter bliver harske, hvilket kan give en ubehagelig smag...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Sundhedsfremmende stoffer

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
http://www.env.dtu.dk/om-os/nyheder?at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D.%7B6088AC46-E499-4A08-9F8D-1E82E597AF81%7D&fr=1&lid=%7BF181E51B-CFAF-4A33-A0CA-7A8BFB549F0D%7D&mr=10&qt=NewsQuery
19 JANUAR 2018