Startdato
Slutdato
Uden at kompromittere fødevaresikkerheden kan kyllingefødder renses med 50 procent mindre vand, og rengøringsvand genbruges i køleanlæg, viser forskning fra DTU.
Kom til seminar om antibiotikaforbrug og –resistens i Danmark, som DTU Fødevareinstituttet, Statens Serum Institut og DTU Veterinærinstituttet holder den 15. november 2016...
Dansk frugt og grønt er generelt mindre belastet med pesticidrester end tilsvarende importerede afgrøder på det danske marked. Det fremgår af en undersøgelse, DTU Fødevareinstituttet...
Forskere fra DTU Fødevareinstituttet skal prioritere de hormonforstyrrende stoffer, der udgør den største risiko for menneskers sundhed, videreudvikle en metode til at...
Kursister fra hele verden kommer til sommer til Danmark for at lære, hvordan One Health konceptet bruges til at løse problemer, der har betydning for sundhed og velfærd...
For andet år i træk har DTU Miljø gennemført et efteruddannelseskursus i nanomaterialer og økotoksikologi , der er specielt designet til European Chemical Agency...