Photo: Sara Lerer

Luca Vezzaro
Lektor

Sara Maria Lerer
Også i år deltog forskere fra DTU Miljø i Forskningen døgn - i år var fokus på de urbane vandsystemer.

"Resultater fra vores forskning er blevet præsenteret for et bredt publikum - fra folkeskoleelever til borgere i almene boligforeninger", siger Luca Vezzaro, lektor på DTU Miljø. Sammen med postdoc Sara Lerer har Luca Vezzaro rejst rundt på Sjælland for at fortælle om, hvordan DTU Miljøs forskning bidrager til smartere og mere bæredygtige afløbssystemer i vores byer.

”Jeg endte med at spise kage og snakke om kloakker til sent på aften med folk, der var virkeligt interesseret i vores arbejde” siger Luca Vezzaro om hans erfaring. ”Det er fantastisk at opleve, at samfundet sætter en stor pris på vores arbejde for at skabe et bedre vandmiljø i vores byer. DTU Miljø har det som et klart formål om at sprede kendskab og viden til samfundet om nye miljøvenlige og bæredygtige teknologier, og ”Forskningens døgn” er en perfekt mulighed for dette.

26 JANUAR 2020