Regn på vand - gymnasielærerkursus

• Fysik
  • Kemi
  • Biologi
Inspirationsdag 27. september, der klæder dig på til at tage udfordringer og løsninger indenfor vandteknologi med i gymnasieundervisningen.

Kom og få nyt fagligt input - og ikke mindst en introduktion til et nyt forskningsbaseret og tværfagligt undervisningsmateriale til brug på HTX og STX. Undervisningsmaterialet vil fra oktober 2018 vil være frit tilgængeligt på undervisningsportalen Lectio og lægger op til, at eleverne kan anvende forskellige redskaber fra undervisningen i fx matematik og fysik, til at regne på vandrelaterede problemer og løsninger. Materialet omfatter forskellige elementer som regneopaver, quizzer, YouTube film, øvelser, slideshow og læsemateriale samt læringsmål og en plan for hvert undervisningsforløb.

"”Vi har taget udgangspunkt i de udfordringer, samfundet står overfor i forhold til håndtering af vand. Det er udfordringer, som eleverne kender fra mediernes omtale og muligvis også egne oplevelser eksempelvis af klimasikringstiltag”, "
Mathilde Jørgensen Hedegaard

”Vi har taget udgangspunkt i de udfordringer, samfundet står overfor i forhold til håndtering af vand. Det er udfordringer, som eleverne kender fra mediernes omtale og muligvis også egne oplevelser eksempelvis af klimasikringstiltag”, forklarer den unge forsker Mathilde Jørgensen Hedegaard, der sammen med nogle af Danmarks førende forskere på området har udviklet materialet.

Inspirationsdagen vil med inspirerende forelæsninger og workshops af førende forskere inden for vandteknologi fokusere på emnerne grundvand og drikkevandsbehandling. Dagen vil tage udgangspunkt i det nyudviklede undervisningsmateriale, så du kan benytte materialet når det passer dig og let integrere det i din egen undervisning efterfølgende.

Inspirationsdagen ligger den 27. september kl. 10.00 - 15.30 og er gratis. Nysgerrig? Klik her for at se programmet og for tilmelding.

21 NOVEMBER 2018