Ph.d.-program

Ph.d.-programmetDTU Miljøs ph.d.-program er et tre-årigt forløb udviklet til at træne forskere på et internationalt niveau og i samspil med den internationale forskerverden. Ph.d.-programmet er en sammensat læringsproces, hvor ph.d.-studenten bliver trænet i at forske under rådgivning af en vejleder. Det anvendte sprog på instituttet er engelsk.
Som ph.d.-studerende på DTU Miljø vil du være en del af det videnskabelige personale og have de samme privilegier og det samme ansvar som andre ansatte. Lønnen er sammenlignelig med den løn videnskabelige assistenter får efter danske ansættelsesvilkår.

Hvem kan ansøge om et ph.d.-projekt 
Nationale såvel som internationale kandidater kan ansøge om plads i ph.d.-programmet. Vi forventer velkvalificerede kandidater med høje karakterer fra relevante bachelor- og kandidat-programmer samt en udpræget interesse for forskning. Hvis du er interesseret i en ph.d.-stilling, skal du være sikker på, at stillingen matcher din akademiske profil og kvalifikationer. Samtaler med Instituttets direktør og lederen af ph.d.-programmet er en obligatorisk del af ansættelsesprocessen på DTU Miljø.
Se alle ledige stillinger på DTU her.

For yderligere information om DTU
På DTUs hjemmeside kan du som ph.d.-studerende og gæste-ph.d.-studerende finde mere information om nødvendige dokumenter, deadlines, optag, bolig, forsikring, opholds- og arbejdstilladelse samt relevante kontaktpersoner.

Ph.d.-koordinator

Charlotte Scheutz
Professor
DTU Miljø
45 25 16 07

Kommende generelle ph.d.-kurser

Klik på ovenstående links for at se datoer for næste afholdelse af kurset

Ph.d. Sarah Christine Christensen, DTU

Portrait of Sarah Christine Christensen PhD, DTU Environment "Asellus aquaticus and other invertebrates in drinking water distribution systems - occurrence and influence on microbial water quality" Further information: http://www.dtu.dk/English/education/Phd_Education.aspx
https://www.env.dtu.dk/uddannelse/phd
17 AUGUST 2019